Podle druhu masa, Strana 2
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku.
„Dvojka guláš“. Tak se v řeznickém slovníku označuje upravené maso z hovězího pupku. Dokonale...
Lahodné maso s kostí, které je vhodné k marinování a následné úpravě na grilu, nebo pečením....
Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro výborný...
Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje...
Kulatá část svaloviny hovězího, ideální pro přípravu pečením.
Záruka toho nejlepšího steaku. Křehký a šťavnatý, výrazné chuti a plné tukové mramorování. Naše...
Prémiový kus hovězího z květové špičky, velmi křehký a libový.
Nízký roštěnec je velmi kvalitní, šťavnaté zadní hovězí maso vhodné k přípravě steaků, minutek i...
Využijte výhodného balení 3 druhů masa (většinou kližka nebo krk, ořech, váleček nebo plec, ale...
Picanha je jedna z nejlepších částí zadního hovězího. Je charakteristická výrazným tukovým...
Nejjemnější steakové maso pro dokonalý zážitek. Menší obsah tuku, křehká struktura. Vhodné na...