Steak / Grill
Lahodné maso s kostí, které je vhodné k marinování a následné úpravě na grilu, nebo pečením....
Vysoce kvalitní směs pro přípravu vlastních hamburgerů, nebo i pro jinou kuchyňskou přípravu i...
Kulatá část svaloviny hovězího, ideální pro přípravu pečením.
Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení.
Prémiový kus hovězího z květové špičky, velmi křehký a libový.
Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje...
Záruka toho nejlepšího steaku. Křehký a šťavnatý, výrazné chuti a plné tukové mramorování. Naše...
Nízký roštěnec je velmi kvalitní, šťavnaté zadní hovězí maso vhodné k přípravě steaků, minutek i...
Picanha je jedna z nejlepších částí zadního hovězího. Je charakteristická výrazným tukovým krytím...
Nejjemnější steakové maso pro dokonalý zážitek. Menší obsah tuku, křehká struktura. Vhodné na...