Dušení / Vaření
Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na pomalé...
Směs pro přípravu silného a voňavého vývaru jako od babičky.
Hovězí řez ze zadní kýty v oblasti kolena. Obsahuje část morkové kosti a je vhodné k pomalému...
Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba k...
Vhodné pro přípravu pomalu tažených vývarů či jiných polévek. S obsahem kolagenu.
Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení.
Výrazná partie se zvýšeným obsahem kolagenu. Výborná surovina pro guláš, ale i na pečení.
Hovězí karabáček je šťavnaté, jemně šlachovité a klihovité maso ze zadní kýty, má výraznou chuť a...
Vysoce kvalitní směs pro přípravu vlastních hamburgerů, nebo i pro jinou kuchyňskou přípravu i...
Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba k...
Maso pro přípravu chutné a šťavnaté pečeně.
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku.