Steaková masa
Ať už chystáte zahradní párty, rodinnou oslavu nebo jen skvělou večeři pro dva, naše steaková masa jsou právě to, co potřebujete. Proces staření masa zajistí skvělou kvalitu suroviny, a i odpustí drobné chyby při přípravě masa, takže kulinářský zážitek je zaručený. Vybírejte podle toho, jak máte rádi maso šťavnaté – čím více tuku v mase tím šťavnatější zážitek připravíte. Úroveň propečení je samozřejmě otázka individuální volby, ale naše stařené maso je skoro škoda moc propékat a nejlépe si ho vychutnáte rare nebo medium rare.
Prémiový kus hovězího z květové špičky, velmi křehký a libový. Vhodný na gril i pečení.
Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení.
Nízký roštěnec je velmi kvalitní, šťavnaté zadní hovězí maso vhodné k přípravě steaků, minutek i...
Záruka toho nejlepšího steaku. Křehký a šťavnatý, výrazné chuti a plné tukové mramorování. Naše...
Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje...
Picanha je jedna z nejlepších částí zadního hovězího. Je charakteristická výrazným tukovým...
Nejjemnější steakové maso pro dokonalý zážitek. Menší obsah tuku, křehká struktura. Vhodné na...