Pečení
Hovězí řez ze zadní kýty v oblasti kolena. Obsahuje část morkové kosti a je vhodné k pomalému...
Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení.
Výrazná partie se zvýšeným obsahem kolagenu. Výborná surovina pro guláš, ale i na pečení.
Hovězí karabáček je šťavnaté, jemně šlachovité a klihovité maso ze zadní kýty, má výraznou chuť a...
Vysoce kvalitní směs pro přípravu vlastních hamburgerů, nebo i pro jinou kuchyňskou přípravu i...
Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba k...
Maso pro přípravu chutné a šťavnaté pečeně.
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku.
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku.
„Dvojka guláš“. Tak se v řeznickém slovníku označuje upravené maso z hovězího pupku. Dokonale...
Lahodné maso s kostí, které je vhodné k marinování a následné úpravě na grilu, nebo pečením....
Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro výborný...